Cazul Caracal.Trei vecini de-ai lui Gheorghe Dincă, duși de urgență la audieri

Cazul Caracal.Trei vecini de-ai lui Gheorghe Dincă, duși de urgență la audieri © arhivă

Se adâncește și mai mult ancheta crimelor din Caracal! Astăzi, 3 vecini de-ai lui Gheorghe Dincă sunt așteptați la audieri, după ce s-a descoperit că monstrul din Caracal le-a folosit acestora telefoanele, pentru a-i suna pe părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu. 

Noi informații în cazul crimelor din Caracal. Potrivit stiripesurse.ro, astăzi sunt așteptați la audieri 3 vecini de-ai lui Gheorghe Dincă, după ce s-a descoperit că acesta le-a folosit telefoanele, pentru a suna părinții victimelor sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Gheorghe Dincă, dus din nou la audieri

Este pentru a opta oară în ultimele zile când au loc percheziţii şi se face anchetă la casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta spune că a ucis-o pe Alexandra, fata de 15 ani pe care a luat-o la ocazie.

Chiar dacă au trecut două săptămâni de la descoperirile terifiante care s-au făcut în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, ancheta se desfăşoară foarte încet, iar procurorii sunt foarte rezervaţi în informaţii. Ba chiar părinţii Luizei Melencu, cealaltă tânără, i-au acuzat pe aceştia că nu le oferă nformaţii şi că tot ceea ce află o fac din presă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro