Vedetă de la "Asia Express", adevărul despre bărbatul care i-a schimbat viaţa! Mărturie emoţionantă

+3 click pentru
galerie

O artistă care a participat la "Asia Express" vorbeşte deschis despre problemele din viaţa ei şi despre bărbatul care i-a schimbat destinul.

Anca Sigartău este invitată, alături de fiul ei, Teodor, fiica Sonia şi nepoata Anastasia, la "Refresh by Oana Turcu", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars. Actriţa vorbeşte fără ocolişuri despre primul soţ, tatăl celor trei copii, apoi de al doilea, despre cum a plecat în America, despre boală şi, evident, despre bărbatul care a făcut-o să se simtă o femeie împlinită. "Sunt căsătorită de aproape cinci ani. Avem o relaţie normală. Mă respectă şi este un om care preţuieşte cărţile. Faptul că mergem împreună duminica la biserică, că împărtăşim aceleaşi valori, educaţia... Astea cred că sunt lucrurile cu adevărat importante: faptul că împărtăşim aceleaşi valori", explică Anca Sigartău.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!

După ce Anca Sigartău şi fiul ei au fost eliminaţi din competiţia "Asia Express", actriţa a explicat că cel mai important a fost faptul că au învăţat că trebuie să rămână oameni, în orice împrejurări. "La finalul acestei experiențe, aleg să mă uit la lucrurile frumoase, așa cum mi-am propus de la bun început. Nu mi-am propus să fiu perfectă, nici n-aveam cum cu vârsta și cu kilogramele mele. Judecând după șabloanele lumii în care trăiesc, vârstă și kilogramele se pare că sunt esențiale și suplinesc inteligența și educația. Deci, aș fi irosit un timp prețios: acela de a mă bucură de o experiență împreună cu băiatul meu. Bonusul pe care l-am primit însă a fost mult peste marele premiu: am descoperit în copilul meu un bărbat în toată puterea cuvântului. Un om onest, cu o inimă cât toată India, un om cu mult bun simţ, pe scurt, un om bun. Într-o lume plină de nesimțiți și lichele m-am bucurat de “ descoperirea” mea. Dincolo de probe, sfori, dormit pe jos, mizerie, oboseală, și competiție, pentru el a contat omul. Și cred că așa e frumos, chiar dacă lecțiile constante pe care ți le dă lumea în care trăiești sunt că șmecheria câștiga. Așadar, pentru noi, acesta este Marele câștig. Lecția omeniei, a educației și a bunului simț. Sper să fi lăsat în urmă o speranță oamenilor care ne-au urmărit: că se poate trece prin viață frumos și decent. Mulțumesc, Teodor. Așa cum ți-am șoptit când se deschidea cutia cu elefantul roșu, sunt mândră de tine! Cu toată dragostea, mama", a scris Anca Sigartău pe Facebook, la scurt timp după ce a părăsit "Asia Express".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest