Vedeta TV acuzată că își droga clientele și le viola, scandal pe avere / Document exclusiv

+4 click pentru
galerie

Clarvăzătorul Doru Pârv, care a fost acuzat că a violat o pacientă pe care o drogase cu un somnifer extrem de puternic, are din nou probleme cu legea.

Doru Pârv este citat într-un proces, alături de mai multe persoane, pentru împărțirea unui teren moștenit.  Într-un alt proces, judecătorii din Arad au dispus executarea silită a tuturor bunurilor lui Doru Pârv, la solicitarea primarului şantajat în celebrul dosar al lui Dan Diaconescu.

"Încuviinţează executarea silită în dosarul execuţional nr. 210/2016 al Biroul Executorului Judecătoresc Păsculescu Horia, la cererea creditorului Moţ Ion Florin, împotriva debitorului Pârv Dorel Petru. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită mobiliară, imobiliară şi prin poprire în vederea punerii în executare a titlului executoriu reprezentat de sentinţa penală nr. 1186 din 18.12.2013 pronunţată de Judecătoria Sectorului I Bucureşti, definitivă prin decizia penală nr. 348/A din 04.03.2015 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti pentru recuperarea creanţei în sumă de 30.000 euro, respectiv echivalentul în lei la data plăţii şi 42.000 lei reprezentând daune materiale, cu dobânda leglă calculată de la data de 01.07.2009; 10.000 euro respectiv echivalentul în lei la data plăţii şi 14.380 lei reprezentând daune morale şi cheltuieli de judecate, la care se vor adăuga cheltuielile de executare silită. Definitivă", au decis magistraţii.

În 2011, o studentă de 19 ani a reclamat faptul că a fost drogată şi violată de "clarvăzător". Victima a povestit că a plătit 250 de lei, pentru o şedinţă, iar în timpul "ritualului", clarvăzătorul ar fi uns-o pe abdomen cu o soluţie preparată pe bază de ouă, apoi i-ar fi dat ceva să bea. La scurt timp, studenta ar fi adormit, iar când şi-a revenit era complet goală. Tânăra a povestit că în cameră era un bărbat dezbrăcat, iar pe mochetă mai multe prezervative folosite, motiv pentru care s-a dus direct la poliţie şi a reclamat că a fost violată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro