Vedetă TV şi iubitul jurnalist, prinşi de jandarmi cu droguri! Detalii incredibile

+3 click pentru
galerie

O prezentatoare TV şi iubitul care, la rândul său, este realizatorul unei emisiuni, au fost reţinuţi de jandarmi, după ce asupra lor au fost descoperite două "jointuri".

Cele două vedete au mari probleme cu legea, fiind fotografiate şi amprentate de jandarmi, urmând ca pe numele lor să se deschidă un dosar de cercetare penală, fiindcă au încercat să intre la un festival organizat weekend-ul trecut în apropiere de Bucureşti cu substanţe interzise. Conform unor surse judiciare, cei doi aveau ascunse în buzunare două ţigări ce conţineau frunze uscate mărunţite, cu un miros înţepător, asemănător celui de cannabis.

Imediat, cei doi au fost escortaţi la sediu, unde au fost legitimaţi, amprentaţi şi fotografiaţi, iar ţigaretele suspecte au fost ridicate în vederea confiscării. Sursele amintite au declarat, pentru SPYNEWS, că "lucrarea" a fost înaintată poliţiştilor antidrog, urmând ca în cel mai scurt timp să fie deschis un dosar penal, la DIICOT. Reporterii SPYNEWS au încercat să afle mai multe detalii chiar de la cei doi jurnalişti, însă aceştia au refuzat să facă vreo declaraţie.

Într-o situaţie similiară s-a aflat şi Cuzin Toma, alias "Firicel" din "Las Fierbinţi", care a fost prins de poliţişti, în urmă cu câţiva ani, cu "iarbă". A reuşit să scape, întrucât procurorii au considerat că aceta nu era traficant, ci avea "iarba" pentru consum propriu. La finele anului trecut, SPYNEWS a dezvăluit că "Firicel" a fost cercetat de DIICOT pentru două fapte penale care sunt pedepsite aspru de Lege nr. 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Pentru una dintre fapte, pedeapsa maximă prevăzută de lege este de 5 ani, iar pentru cea de a doua – 15 ani. După o anchetă amplă, procurorii au ajuns la concluzia că "Firicel" merită o a doua şansă şi au decis să nu îl trimită în judecată pe actor. Astfel, DIICOT a decis să renunţe la acuzaţii, motivând că "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro