Verdict devastator în dosarul lui Raoul / Artistul nu se aştepta la aşa ceva!

+3 click pentru
galerie

“Hăituit” de poliţişti şi procurori, care i-au întocmit mai multe dosare penale fiindcă a condus fără permis, cântăreţul Raoul a mai primit o veste proastă: s-a ales cu un nou proces!

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 au decis, zilele trecute, să înceapă procesul într-un dosar trimis la instanţă de parchet, cu toate că inculpatul Borlea Rareş Cornel, alias Raoul, spera ca acesta să fie închis. „Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 865/P/2015 din data de 11.11.2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privindu-l pe inculpatul Borlea Rareş Cornel (date), trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 2 C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. În temeiul art. 342 C.proc.pen. constată că instanţa este competentă material şi teritorial să judece prezenta cauză. Dispune începerea judecăţii cauzei privindu-l pe inculpatul Borlea Rareş Cornel”, a decis instanţa.

Raoul mai are două procese similare la Buftea şi la Cluj, iar în alte dosare a fost deja condamnat, fiind obligat să achite amenzi penale în valoare de zeci de mii de lei. „Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei... Mai am două dosare şi scap definitiv. Sper ca până la finele anului viitor să şofez din nou. După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”, a declarat, recent, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Raoul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro