Verdict şocant în cazul fetiţei violate de doi pedofili / Alertă de gradul zero!

+3 click pentru
galerie

Doi infractori periculoşi, care au supus la perversiuni o fetiţă de 13 ani, au fost eliberaţi de judecători şi lăsaţi să facă noi victime.

Judecătorii din Dâmboviţa au făcut un cadou nesperat unor pedofili care au violat şi au supus la perversiuni o fată de 12 ani: au anulat controlul judiciar, lăsându-i pe infractori să umble liberi, printre copii. “Din oficiu dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar privind pe inculpatul Nicolaescu Ionuţ Daniel, începând cu data rămânerii defintive a prezentei încheieri, dar nu mai târziu începând cu data de 03.01.2020. Admite cererea formulată de inculpatul Bucur Robert Florentin si dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar, începând cu data rămânerii defintive a prezentei încheieri, dar nu mai târziu începând cu data de 03.01.2020”, au decis magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa.

Aceiaşi judecători de la Tribunalul Dâmboviţa au umilit-o în ultimul hal pe victima celor doi pedofili, obligând-o să stea faţă în faţă cu aceştia, întâlnire după care fetiţa a avut nevoie de ajutorul unui psiholog. “(...) Constată că nu se impune audierea persoanei vătămate prin intermediul mijloacelor audio-video de transmitere, cu vocea şi imaginea distorsionate. (…) La audierea persoanei vătămate va fi citat un psiholog şi un reprezentant al Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa. Pentru stabilirea psihologului, ce urmează a fi citat se va emite o adresă către Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa, pentru a fi desemnat un psiholog din cadrul acestei instituţii. Cu aceeaşi cale de atac ca şi hotărârea care se va pronunţa în cauză”, au decis judecătorii.

Întâlnirea cu perverşii au marcat-o profund pe minoră. Iată ce declarau, recent, reprezentanţii DGASPC Dâmboviţa, în exclusivitate pentru SPYNEWS: „Judecătorul i-a respins cererea şi a insistat ca victima minoră să se prezinte în faţa inculpaţilor. DGASPC a fost anunţat abia acum câteva zile, înainte ca fata să fie audiată, deşi dosarul este din 2018. Psihologul DGASPC s-a opus audierii minorei de faţă cu inculpaţii, însă judecătorul nu a luat în considerare solicitarea. A spus că aşa se face confruntarea. În urma interogatoriului desfăşurat în faţa celor care au abuzat-o sexual, victima minoră a suferit un şoc. În aceste condiţii, DGASPC a inclus victima într-un program de consiliere psihologică”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro