Veronica, fetiţa din Vaslui dată dispărută, a lăsat un bilet de adio! Te vei cutremura când vei vedea ce a scris micuţa

+3 click pentru
galerie

Veronica, fetiţa de 11 ani dispărută din Vaslui, a lăsat un bilet de adio © obervator.tv.

O fetiţă în vârstă de doar 11 anişori a plecat de acasă ieri şi nici până acum nu s-a întors. Poliţia este în alertă, mai ales după ce a fost găsit biletul de adio pe care l-a lăsat.

Vezi şi: Răsturnare de situaţie în cazul româncei ucise în Germania! Iubitul ei era în parc, în momentul în care a fost omorâtă

Pricop Veronica Cătălina, din comuna văsluiană Bălteni, este dată dispărută de ieri, după ce a fugit de acasă. Dispariţia fetiţei în vârstă de 11 ani a fost sesizată de tatăl acesteia. Sfâşiat de durere, tatăl micuţei a declarat că aceasta a mers la culcare cu cei doi fraţi ai săi, iar după o oră s-a constatat lipsa ei din casă.

Înainte de a pleca de acasă, Veronica a lăsat un bilet de adio care a fost găsit de către autorităţi, porivit observator.tv.

"Dragi părinţi... vă iubesc... îl iubesc şi pe fratele cel mic... dar dacă mama nu vine până vineri...o să vină la înmormântare", a scris fetiţa de 11 ani înainte de a fugi de acasă.

Potrivit primelor informaţii, se pare că mama fetiţei este plecată de acasă de nouă zile, în Republica Moldova. Dorul de mamă a făcut-o pe micuţă să nu mai reziste şi să dispară.

Fetiţa în vârstă de 11 ani, Pricop Veronica Cătălina, are o înălţime de aproximativ 1,60 m, păr lung şi blond şi o construcţie atletică.

Dacă vedeţi sau aflaţi ceva despre această fetiţă sunteţi rugaţi să anunţati cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apelaţi la 112.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro