Veste bună pentru viitorii șoferi! Când se vor relua probele practice pentru obținerea carnetului de conducere

Veste bună pentru viitorii șoferi! Când se vor relua probele practice pentru obținerea carnetului de conducere © arhiva

A fost anunțată data la care se vor relua probele practice pentru obținerea permisului de conducere. Astfel, cei care doresc să devină șoferi sunt așteptați începând cu data de 2 iunie să dea examenul practic.

Examninarea celor care se pregătesc pentru obținerea carnetului de șoferi se va relua treptat, în funcție de data de expirare a dosarului de școlarizare al candidaților.

Pentru respectarea măsurilor de siguranță, la proba practică, toți participanții vor purta măști, vor sta la minim un metru și jumătate distanță unii față de ceilalți și li se va scana temperatura corporală, care nu trebuie să depășească 37,2 grade Celius.

De asemnea, candidații nu vor mai avea voie să fie însoțiți de prieteni sau rude, iar în mașina de examen va fi permis doar accesul candidatului și instructorului auto.

Cum va fi reluată activitatea de examinare pentru carnetul auto

1. Pentru candidații carora le-a exprirat dosarul de școlarizare în perioada 16.03-17.05.2020 și pentru care a existat în prealabil o programare pentru susținerea probei practice, se va efectua prin intermediul școlilor de conducători auto, cu informarea acestora.

2. Candidații cărora le expiră dosarul după data de 18.05.2020 li se va face o programare din oficiu, în limita programărlor stabilite anterior de către serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, cu informarea acestora.

3. Reluarea activității de examinare la proba practică pentru candidații aflați în situația de la punctul 1 începând cu data de 02.06.2020, urmând ca la finalizarea acestei activități să fie demarată examinarea practică pentru candidații aflați în situația prevăzută la punctul 2.

4. Activitatea de examinare la proba teoretică se va relua începând cu data de 15.06.2020-22.06.2020, în funcție de numărul de candidați și de capacitatea serviciilor publice comunitare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro