Veste cumplită pentru o milionară diagnosticată cu cancer! Nu credea că va ajunge în această situaţie

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai bogate femei din România, care a anunţat că suferă de o boală cumplită, a primit încă o veste care a devastat-o!

Doina Popoviciu, fosta nevastă a lui Puiu Popoviciu, a pierdut cel mai important proces, cel de executare silită a milionarului, prin care femeia încerca să intre în posesia părţii ei de avere. Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la șapte ani de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu și dare de mită în dosarul Ferma Băneasa, vizând fapte legate de tranzacționarea la un preț subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București, prin care s-au produs prejudicii de peste 335 de milioane de lei statului și aproape 620 de milioane de lei USAMV, potrivit profit.ro. 

Puiu Popoviciu s-a căsătorit cu Doina-Nadia Dincă în 1982, când puterea politică a socrului său, temutul Ion Dincă "Te-leagă", era strivitoare, potrivit Rise Project. În septembrie 2011, în perioada în care Puiu Popoviciu se afla în mijlocul unei anchete penale, a fost depusă cererea de divorț, înregistrată la Judecătoria Sector 1 București. În februarie 2012, cererea de divorț dintre cei doi a fost suspendată. Însă, într-un contract din 12 martie 2014, Doina Popoviciu figura deja cu noul ei nume - Doina-Nadia Dincă -, în document menţionându-se că cei doi milionari erau deja divorțaţi.

De altfel, numele de fată era menţionat şi în fişa medicală a milionarei, care a ajuns la o clinică de oncologie, în 2015. "Cam aşa mă pregătesc eu pentru «sărbători»! Deja operată! Cancer!", a explicat Doina Dincă, sec. Şi, pentru a-şi convinge prietenii că nu este vorba despre o glumă proastă, milionara a postat şi câteva imagini, de pe patul de spital, precum şi fişa medicală.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro