Veste cumplită pentru teroristul care a încercat să ucidă 45 de oameni, la Universitate / Declaraţii exclusive

+3 click pentru
galerie

Închis pentru tratament de specialitate într-un spital de nebuni, teroristul care a încercat să ucidă 45 de oameni, în sala de examene a unei universităţi, a primit o veste cumplită.

Magistraţii de la Judecătoria Iaşi au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că instanţa care a analizat dosarul lui Oliver Stan a decis să îi prelungească acestuia „sejurul” în ospiciu, pentru că acesta reprezintă în continuare un pericol pentru societate. „Instanţa a admis propunerea comisiei, care solicitase prelungirea internării”, a precizat conducerea Judecătoriei Iaşi, pentru www.spynews.ro.

La scurt timp după ce dosarul amintit a ajuns pe masa judecătorilor, reporterii SPYNEWS au discutat cu Oliver Stan, teroristul închis la balamuc, într-un spital de maximă siguranţă. “Am fost la comisie, iar doctorii au spus că pot pleca din spital, pentru că boala mea este în regresie. Am înţeles că sunt bolnav şi am promis că voi lua tratamentul atunci când voi pleca din spital. Am depus documentele la dosar şi sper ca instanţa să dea un verdict favorabil”, a declarat teroristul Oliver Stan reporterilor SPYNEWS, în cadrul unei conversaţii telefonice.

În 2013, Oliver Stan a intrat într-o sală de curs a Universităţii Tehnice Iaşi, unde se aflau patru cadre didactice şi 41 de studenţi care susţineau examenul de licenţă. El avea în spate un rucsac şi a avertizat că îi va arunca pe toţi în aer. Apoi a încercat să detoneze un obuz, producând o mică explozie la dispozitivul de declanşare. Ca să fie sigur că efectul va fi unul devastator, Stan aşezase lângă obuz şi 12,5 litri de benzină. Din fericire, capsa detonatoare era folosită, iar obuzul nu a explodat. În timpul anchetei, individul a declarat că a săvârşit atacul la comanda lui Dumnezeu, care i-ar fi spus să-i ucidă pe cei 45 de oameni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro