Veste devastatoare pentru "Bodyguardul lui Dumnezeu"! Liderul interlop este complet distrus!

+3 click pentru
galerie

Temutul Mircea Ursu, cunoscut publicului și drept "Bodyguardul lui Dumnezeu", a primit o veste care l-a băgat, pe propriu, în stare de șoc.

Fostul luptător s-a izolat și nu mai vrea să vadă pe nimeni. Cunoscut pentru războaiele sale cu mai mulți șefi ai lumii interlope din țară, între care și proxenetul Ion Clămparu, fostul luptător Mircea Ursu este acum într-o depresie profundă. Acesta a intrat în șoc după ce, la sfârșitul săptămânii trecute a fost anunțat că mama lui a murit. În ciuda scandalurilor de stradă care l-au consacrat în lumea interlopă, fostul bodyguard al oamenilor de afaceri Marian Iancu și Puiu Popoviciu era foarte stâns legat de femeia care i-a dat viață.

Potrivit unor surse din anturajul acestuia, mama lui i-a fost aproape atât în perioada în care a fost arestat, cât și ulterior. Nu demult, acesta a aflat că mama sa, o femeie încă în putere, este bolnavă de cancer în fază terminală, după ce boala s-a dezvoltat fără să dea semne clare. Cu toate că acesta a alergat cu mama lui la mai multe clinici din țară, iar medicii îi dăduseră între șase luni și doi ani de viață, aceasta a murit în mai puțin de două săptămâni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro