Veste nesperată pentru un fotomodel penal / Decizie de ultimă oră

+5 click pentru
galerie

Beatrice Tican, fosta nevastă a interlopului Daniel Neacşu, alias Dan Cioară, din gruparea Sportivilor, a primit o veste la care nu mai spera.

Dată în judecată de o firmă de recuperări, care a încercat să o execute silit, Beatrice Tican a reuşit să îi convingă pe judecători că cererea a fost depusă tardiv şi că societatea nu mai are dreptul să ceară sumele invocate. Aşa că magistraţii au închis dosarul, încă de la primul termen. “Respinge cererea formulata de creditoarea D… C… A... SRL in contradictoriu cu debitoarea Beatrice Elena Tican. Cu drept la cerere in anulare in termen de 10 zile de la comunicare”, au decis judecătorii. Pe de altă parte, Tican trebuie să plătească o amendă de aproape 20.000 de lei, după ce a fost condamnată cu suspendare într-un dosar penal. Scandalul pentru care Tican s-a ales cu un an de puşcărie pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri s-a petrecut în 2013, într-un mall din Capitală.

Fotomodelul a susţinut, la scurt timp după incident, că un fost sportiv de performanţă, care era la plimbare cu familia, i-ar fi pus mâna pe fund, aşa că l-a chemat pe soţul ei, Daniel Neacşu, alias Dan Cioară (foto sus), interlop din gruparea Sportivilor, să îi spele onoarea. Şi, ca orice mardeiaş care se respectă, Cioară nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un "tovarăş", pentru a-l bate pe bărbatul indicat de Beatrice Tican, sub privirile familiei sale. Apoi au ameninţat victimele cu moartea şi au vrut să le tâlhărească. Interesant, deşi victimele interlopilor au depus la momentul respectiv plângeri, Poliţia a ţinut o perioadă dosarul la sertar, fiindcă - spun gurile rele - Dan Cioară avea "pile" la Ministerul Afacerilor Interne, iar gruparea Sportivilor este, din motive necunoscute, tolerată de Poliţie şi Parchet, în pofida zecilor de infracţiuni comise.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro