Veste nesperată pentru văduva patronului Hexi Pharma / Decizie de ultimă oră

+2 click pentru
galerie

Văduva patronului Hexi Pharma a primit o veste nesperată în scandalul cu unul dintre asociații firmei care este acuzată că a ucis mii de români.

Recent, femeia care i-a fost alături până în ultima clipă patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, care a murit într-un accindent bizar, a câștigat un proces deschis împotriva unuia dintre cei mai importanți asociați, V.B. Magistrații au decis că acesta trebuie să își îndeplinească atribuțiile de asociat în celebrul proces, însă au decis că acesta este și sub puterea unui contract de cesiune a obligațiilor față de firma reclamantei.

Dan Condrea s-a sinucis în 2016, la scurt timp după izbucnirea scandalului Hexi Pharma. Acuzat că a vândut spitalelor dezinfectanţi diluaţi şi că a omorât cu bună ştiinţă pacienţi nevinovaţi, Dan Condrea a decis să se sinucidă, izbindu-se cu maşina de un copac. "Urmele de rulare evidenţiate indică faptul că autoturismul şi-a schimbat la un moment dat direcţia de deplasare rectilinie, îndreptându-se spre marginea carosabilului, unde se aflau copaci. În zona în care a avut loc evenimentul rutier, la momentul respectiv, nu se aflau alte autovehicule în deplasare sau staţionare. Date fiind concluziile raportului de expertiză criminalistică şi ale raportului de expertiză tehnică, coroborate cu celelalte probe administrate în cauză, rezultă că autoturismul - fără a avea defecţiuni la sistemul de frânare ori direcţie, având o viteză de peste 100 Km/h şi fără a i se acţiona sistemul de frânare - a intrat în coliziune cu obstacolul ca urmare a acţiunii conducătorului auto, care a schimbat direcţia de deplasare rectilinie înspre marginea carosabilului, deşi o atare manevră era evident că determină o stare de pericol grav şi iminent, decesul reprezentând consecinţa unui act suicidal", explicau anchetatorii, la momentul respectiv.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest