Veste proastă de la meteorologi! România, sub avertizări de viscol și ninsori

Ninsoare © pixabay.ro

Veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune în ceea ce privește ziua de astăzi. Astfel, se vor înregistra temperaturi scăzute, iar fenomenele meteo extreme se vor manifesta în aporoape toate regiunile din țară.

Astăzi, temperaturile scăzute se simt ca la ele acasă, căci iarna pune stăpânire pe toată România! Așa că este cazul să ne îmbrăcăm cât mai bine cu putință și să ne înarmăm cu multă răbdare, căci veștile de la meteorologi nu sunt deloc prea bune. 

Astfel, în Dobrogea şi Bărăgan se vor înregistra temperaturi extrem de scăzute, însoțite de ninsoare slabă. Vântul va sufla extrem de puternic, așa că temperaturile nu vor depăși 3 grade Celsius. 

Moldova sudică şi în nordul Munteniei vor fi caracterizate de vreme urâtă, cer noros, fulguieli trecătoare, poate şi lapoviţă. Temperaturile vor coborî extrem de mult și se vor înregistra maxim 2, 3 grade Celsius. 

Se răceşte şi în ţinuturile vestice.Temperaturile pierd vreo 5...6 grade faţă de ziua trecută. Vor fi perioade cu soare, dar şi ceva înnorări, însă precipitaţiile apar cu totul izolat.

În Capitală vor fi fulguieli slabe toată ziua, iar temperaturile vor ajunge la 3 grade. Noaptea se vor înregistra - 3 grad Celsius. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro