Veste teribilă pentru Oana Zăvoranu / Obligată să plătească, deși a demonstrat că este nevinovată

+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a primit o veste incredibilă, cu toate că și-a demonstrat nevinovăția, într-un proces în care a fost târâtă de patronii azilului de bătrâni în care a fost internată bunica sa.


Târâtă prin tribunale de patronii unui azil de bătrâni în care a fost internată bunica ei, Oana Zăvoranu a fost obligată, recent, să plătească niște facturi pe care, conform unei alte instanțe, le-a mai plătit o dată. Deși, într-un alt proces, vedeta a demonstrat că este nevinovată, judecătorii au dispus executarea silită a acesteia, la solicitarea administratorilor azilului respectiv. ”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, a fost decizia magistraților. 

Afaceristul care a câștigat procesul a susținut că Oana Zăvoranu ar fi uitat să achite cazarea pentru bunica sa, însă vedeta a declarat că reclamantul vrea să o stoarcă de bani, formulând plângeri neîntemeiate, pe baza unor poveşti inventate. De altfel, la judecătorie, Oana a câştigat procesul, dar afaceristul nu a fost mulţumit de verdict şi formulat apel.

 

După moartea mamei sale, Oana Zăvoranu şi-a găsit bunica abandonată într-o anexă a casei. Revederea celor două a fost extrem de emoţionantă, iar Oana a promis că va avea grijă de bătrânică pentru tot restul vieţii. După ce a vândut vila de la Afumați a Marioarei, unde locuia bunica Fima, Oana a decis să o ducă pe aceasta la un sanatoriu, pentru a fi supravegheată şi îngrijită mult mai bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro