Veste teribilă pentru profesorul de religie care a încercat să ucidă un elev, în plină stradă / A sperat până în ultima clipă

+4 click pentru
galerie

Profesorul de religie care a încercat să ucidă un elev, lovindu-l cu maşina, chiar pe trecerea de pietoni, a primit o veste teribilă.

Deşi a sperat până în ultima clipă că va fi iertat de procurori, profesorul Dragoş Mihai Lazăr a fost trimis în judecată, recent, pentru tentativă de omor. Procurorii nu s-au arătat impresionaţi de motivele invocate de individ, care susţinea că a fost un simplu accident şi că nu a intenţionat să îl ucidă pe minor, şi au considerat că acesta trebuie să răspundă în faţa legii. Astfel, dacă va fi găsit vinovat, dascălul-profesor ar putea propovădui cuvântul Domnului la Penitenciarul Rahova.

Anul trecut, pe 2 mai, în jurul orei 13:15, în timp ce se deplasa în Capitală, pe strada Principatele Unite din Sectorul 4, dascălul Dragoş Mihai Lazăr, care este şi profesor de religie, a oprit la o distanţă de aproximativ o jumătate de metru de trecerea de pietoni, după care a pornit de pe loc şi l-a împins pe carosabil pe un tânăr care era angajat regulamentar în traversare. A oprit apoi maşina pe trecerea de pietoni. În continuare, bărbatul a demarat din nou, deplasându-se către tânăr, pe care l-a împins pe o distanţă de aproximativ 8 metri. 

"Persoana vătămată a fost nevoită să se sprijine cu ambele mâini de capota-motor şi să atingă carosabilul cu picioarele pentru a-şi păstra echilibrul", transmitea Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, anul trecut. După scandalul penal din 2018, Dragoş Mihai Lazăr s-a transferat de la Colegiul Viilor la Colegiul "Dimitrie Bolintineanu" din Sectorul 5 al Capitalei, unde predă în coninuare religia, deşi este judecat pentru tentativă de omor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro