Veste teribilă pentru ”trimisul lui Dumnezeu” care a încercat să ucidă zeci de oameni / Detalii exclusive

+2 click pentru
galerie

Bărbatul care a încercat să ucidă 45 de oameni nevinovați, după ce Dumnezeu i-ar fi cerut acest lucru, a primit o veste care l-a devastat.

Oliver Stan, teroristul închis la balamuc pentru că a încercat să ucidă 45 de oameni, în 2013, în sala de examene a unei facultăți din Iași, este obligat să rămână în sanatoriu, după ce judecătorii i-au respins, recent, cererea de liberare condiționată. Anul trecut, reporterii SPYNEWS au discutat cu Oliver Stan, care este închis într-un spital de maximă siguranţă, iar teroristul era extrem de optimist. “Am fost la comisie, iar doctorii au spus că pot pleca din spital, pentru că boala mea este în regresie. Am înţeles că sunt bolnav şi am promis că voi lua tratamentul atunci când voi pleca din spital. Am depus documentele la dosar şi sper ca instanţa să dea un verdict favorabil”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, ”trimisul lui Dumnezeu” care a încercat să ucidă 45 de oameni.

În 2013, Oliver Stan a intrat într-o sală de curs a Universităţii Tehnice Iaşi, unde se aflau patru cadre didactice şi 41 de studenţi care susţineau examenul de licenţă. El avea în spate un rucsac şi a avertizat că îi va arunca pe toţi în aer. Apoi a încercat să detoneze un obuz, producând o mică explozie la dispozitivul de declanşare. Ca să fie sigur că efectul va fi unul devastator, Stan aşezase lângă obuz şi 12,5 litri de benzină. Din fericire, capsa detonatoare era folosită, iar obuzul nu a explodat. În timpul anchetei, individul a declarat că a săvârşit atacul la comanda lui Dumnezeu, care i-ar fi spus să-i ucidă pe cei 45 de oameni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro