Veste teribilă pentru victimele polițistului criminal / Nu mai au nicio șansă

+3 click pentru
galerie

Polițistul care a executat două femei şi a împuşcat alte şase persoane în coaforul Perla umilește încă o dată familia uneia dintre victime.

Familia Marianei Bendre, casiera executată în coaforul Perla de polițistul Gheorghe Vlădan, a fost făcută K.O. de criminalul sadic. Recent, judecătorii au respins contestația familiei îndoliate care solicitase anularea deciziei de înlocuire a pedeapsei de închisoare pe viaţă cu pedeapsa de 25 de ani de închisoare. Mai mult, la cererea procurorilor, fiica victimei a fost pusă să și achite cheltuielile de judecată, pentru că a avut tupeul să ceară pușcărie pe viață pentru cel care i-a ucis mama. În schimb, avocatul criminalului a fost plătit din banii statului, adică ai noștri, ai tuturor. 

”Admite excepţia inadmisibilităţii contestaţiei formulate de petenta Bendre Georgiana Elena, excepţie invocată de Ministerul Public. Respinge, ca inadmisibilă, contestația declarată de petenta Bendre Georgiana Elena împotriva sentinţei penale nr. 465/04.12.2019 a Tribunalului Giurgiu, pronunţată în dosarul nr. 1187/122/2019. În baza art.275 C.p.p. alin.2 C.p.p. obliga petenta la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu care a asigurat asistența juridică a intimatului se suportă din fondurile MJ. Definitivă”, au decis judecătorii.

Așa că, peste șapte ani, criminalul care a împușcat mortal două femei și a rănit alte șase persoane va putea ieși din spatele gratiilor. Conform legii, “condamnatul trecut de vârsta de 60 de ani pentru bărbați și de 55 de ani pentru femei poate fi liberat condiționat după executarea efectivă a 15 ani de detențiune, dacă (...) este stăruitor în muncă, disciplinat și dă dovezi temeinice de îndreptare, ținându-se seama și de antecedentele sale penale”. 
Pe 5 martie 2012, polițistul Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul în incinta unui coafor de la complexul Perla, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, care voia să divorţeze. Atât femeia cât şi casiera coaforului au fost ucise. Alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro