Vestea care l-a doborât pe Cristian Boureanu! Nu mai are nicio şansă

+3 click pentru
galerie

Aflat în plin război cu Poliţia Rutieră, după ce a fost condamnat cu suspendare pentru că a lovit un agent de circulaţie, Cristian Boureanu a primit veste care l-a bulversat.

Milionarul a pierdut, recent, procesul în care solicitase anularea unei sancţiuni contravenţionale. Şi, cum sentinţa este definitivă, Boureanu ar putea fi obligat să îşi predea permisul de conducere. "Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată azi, 12.04.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, potrivit art. 402 c.proc.civ. , astfel cum acesta a fost modificat de Legea nr. 310/2018", au decis magistraţii.

Peste câteva zile, Boureanu trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor şi într-un alt proces, cel cu poliţistul pe care l-a bătut, în plină stradă. Asta deoarece agentul de circulaţie Ovidiu Andrei (foto sus) a atacat sentinţa dată în dosarul de ultraj în care Cristian Boureanu a primit doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi plata sumei de 7.000 de euro, cu titlu de daune morale, solicitând ca afaceristul să primească o pedeapsă cu executare. Poliţistul pe care Cristian Boureanu l-a lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, a cerut, în instanţă, daune morale de 200.000 de euro, însă judecătorii au admis doar 7.000 de euro, pe motiv că această sumă ar fi suficientă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro