Vestea morții Cristinei Țopescu, confirmată de Poliție. Jurnalista s-a stins din viață la 59 de ani

Vestea morții Cristinei Țopescu, confirmată de Poliție. Jurnalista s-a stins din viață la 59 de ani © Facebook

Duminică seară, Poliția Ilfov a confirmat moartea Cristinei Țopescu. Trupul neînsuflețit al jurnalistei de 59 de ani a fost găsit în locuința ei, după ce o vecină a alertat autoritățile, îngrijorată de faptul că nu o mai văzuse de luna trecută.

IPJ Ilfov a fost sesizat de o vecină de-ale Cristinei Țopescu duminică seară. Femeia era îngrijorată de starea jurnalistei, dat fiind faptul că nu o mai văzuse de aproape o lună. 

Polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobil și au găsit-o pe jurnalistă fără viață, singură. Din primele cercetări, oamenii legii au constatat că decesul nu a survenit astăzi, ci în urmă cu câteva zile bune. Pe trupul ei nu au fost observate urme de violență.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro