Vești bune pentru turiști! Stațiunile de pe litoralul românesc oferă reduceri de până la aproape 50% la cazare
Publicat pe 07.02.2024 la 09:07 Actualizat pe 07.02.2024 la 09:07
Vești bune pentru turiști! Stațiunile de pe litoralul românesc oferă reduceri de până la aproape 50% la cazare. Mai mult decât atât, cei care aleg să meargă la mare în această perioadă pot plăti şi în rate.
- Vești bune pentru turiști
- Reduceri de până la aproape 50% la cazare la stațiunile de pe litoral
Vești bune pentru turiști! Reduceri de până la aproape 50% la cazare la stațiunile de pe litoral
Conform unei platforme de rezervări online, anul 2024 a început în mod promițător pentru turismul românesc, în special pentru destinațiile de pe litoral. Numărul turiștilor care aleg să-și petreacă vacanța la mare este în creștere constantă.
În luna ianuarie a acestui an, turismul de pe litoral a înregistrat o creștere semnificativă a rezervărilor, cu 23% în comparație cu aceeași perioadă din anul 2023. Mai mult, valoarea totală a acestor rezervări a depășit cu 30% cifrele înregistrate în ianuarie a anului precedent.
Turiștii care planifică cu anticipație sejurul la mare sunt interesați în mod deosebit de hotelurile bine cotate, care oferă beneficii extra, precum locuri de joacă pentru copii și piscine private, meniuri variate, opțiuni de divertisment și activități dedicate celor mici. Cererea pentru pachetele All Inclusive rămâne ridicată.
Până în acest moment, clasamentul celor mai căutate stațiuni indică faptul că Mamaia și Eforie Nord ocupă primele poziții, în timp ce surprinzător, pe locul al treilea se află Jupiter. Programul de înscriere timpurie continuă și în februarie, oferind românilor interesați posibilitatea de a-și rezerva sejurul la mare cu reduceri de până la 46% față de prețul standard al unui pachet turistic, având și opțiunea de a plăti în rate.
Storm Surge a provocat dezastru pe litoralul românesc
În urmă cu câteva luni, Storm Surge a provocat dezastru pe litoralul românesc. După furtuna care a provocat momente de panică pe litoralul românesc, consecințele se remarcă peste tot. Printre acestea se numără și prăbușirea unui acoperiș peste un loc de joacă.
La nivel regional, situația a fost una devastatoare. 50 de acoperișuri au fost smulse de pe clădiri, 60 de mașini au suferit avarii, 4 conducte de gaze s-au fisurat, iar 21 de localități au rămas fără curent electric.
Odată ce fenomenul și-a intensificat puterea, sistemul unic de urgență a primit peste o mie de apeluri. În plus, peste 400 de pompieri au intervenit în sute de misiuni. Peste 250 de copaci au fost smulși din rădăcini.
Multe clădiri vechi din oraș, care găzduiesc școli și alte instituții, s-au transformat în pericole publice, rămânând fără țigle și tencuială.