Veşti proaste pentru români! A fost confirmat al optulea caz de infectare cu coronavirus

Veşti proaste pentru români! A fost confirmat al optulea caz de infectare cu coronavirus © Arhivă

Coronavirusul continuă să facă victime. Al optulea caz de infectare cu virusul ucigaş din China a fost confirmat pozitiv, în România.

Coronavirusul continuă să facă victime. Al optulea caz de infectare cu virusul ucigaş din China a fost confirmat pozitiv, în România.

Victima este o femeie în vârstă de 51 de ani, din Olt.

Femeia a fost contact direct cu virusul ucigaş din China, după ce a călătorit în acelaşi autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava.

În urma identificării celui de-al optulea caz de infectare cu coronavirus în România, femeia se află acum în izolare la domiciliu.

Anunţul celui de-al optulea caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul ţării noastre a venit la scurt timp după ce a fost emis un comunicat în care se prezenta că în România sunt înregistraţi 7 infectaţi cu virusul ucigaş.

Din totalul pacienţilor infectaţi cu coronavirus, trei dintre ei au fost declaraţi vindecaţi.

În prezent, mai există 21 de persoane în carantină, iar alte 12.158 se află în izolare la domiciliu.

Trei pacienţi din România infectaţi cu coronavirus s-au vindecat

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunţat joi că trei dintre cei şase români infectaţi cu virusul din China s-au vindecat.

Este vorba despre primul pacient infectat cu Covid-19: tânărul de 25 de ani, din Gorj, femeia de 38 de ani şi bărbatul de 48 de ani, cei din urmă fiind amândoi din Timişoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro