Veşti proaste pentru români. Poşta Română nu va livra pensiile şi alocaţiile celor suspecţi de infecţie cu coronavirus

Poşta Română nu va livra pensiile şi alocaţiile celor suspecţi de infecţie cu coronavirus © Arhiva

Coronavirusul a făcut prăpăd la nivel mondial, iar în ţara noastră pe lângă cei aflaţi în izolare şi carantină, şase persoane au fost deja diagnosticate pozitiv cu virusul ucigaş din China.

Autorităţile, bisericile, proprietarii locurilor de joacă, şcolile şi multe alte instituţii au luat deja măsuri de prevenire pentru ca virusul să nu se mai răspândească pe teritoriul ţării noastre.

Acum, o nouă instituţie i-a măsuri drastice de teama coronavirusului. Poşta Română are noi reguli pentru prevenirea şi limitarea efectelor epidemiei.

Directorul General al Poştei Române, Horia Grigorescu a trimis o măsură către toate oficiile poştale din ţară. Acesta le cere poştaşilor să nu mai livreze pensiile şi alocaţiile persoanelor aflate în carantină din cauza coronavirusului.

În aceste condiţii, Poşta Română va suspenda toate activităţile de livrare a trimiterilor poştale, a drepturilor de protecție socială, precum și a oricăror altor prestații/servicii care implică contactul direct între salariații poștali și persoanele aflate în carantină/autoizolare.

Astfel, cei care aşteaptă banii de la stat sunt puşi într-o situaţie extrem de încurcată şi fără ieşire. Românii aflaţi în carantină nu îşi primesc drepturile financiare, pentru că poştaşii au interzis să intre în contact cu ei, dar, în acelaşi timp, ei sunt obligaţi de lege să nu îşi părăsească domiciliul până nu se stabileşte dacă au contactat sau nu coronavirusul.

Vă reamintim că cea mai afectată ţară din Uniunea Europeană este Italia. Însă, cazuri de coronavirus au fost depistate în mai multe ţări, dar şi în SUA.

În China, locul de unde a izbucnic virusul ucigaş, numărul persoanelor răpuse de Covid-19 a ajuns la 3.000 de morţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro