Viceprimar cu dosar penal. Reprezentantul primăriei din Dolj, filmat în timp ce lovește cu pumnii un localnic: ”Domnul agent a văzut” / VIDEO

Viceprimar cu dosar penal © Captura video

Un viceprimar din Dolj s-a ales cu dosar penal după ce nervii au pus stăpânire pe el și a lovit cu pumnul un localnic. 

Viceprimarul comunei Carpen, județul Dolj, Dumitru Bojin, a ajuns în fața oamenilor legii și s-a ales cu dosar penal, după ce nervii au pus stăpânire pe el și a lovit cu pumnul un localnic, nemulțumit de acțiunile reprezentatului primăriei. 

Potrivit IPJ Dolj, prin apel la 112, oamenii legii din cadrul Secţiei 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați de un localnic în vârstă de 37 de ani, cu privire la faptul că drumul principal este blocat din cauza mai multor persoane care taie lemnul de pe marginea drumului, sub atenta supraveghere a viceprimarului. 

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției, iar din primele verificări s-a stabilit faptul că acolo nu se încălca nici o regulă, fiind vorba despre o activitate organizată de primăria localităţii, pentru amenajarea spaţiului verde existent pe marginea drumului public.

Chiar și așa, localnicul nu și-a stăpânit nervii și a avut câteva schimburi de replici cu viceprimarul aflat la fața locului. În urma acestor discuții, reprezentantul primăriei s-a enervat peste măsură și nu a mai ținut cont de nimic, nici de faptul că poliția era lângă el, și i-a aplicat un pumn localnicului. 

”Domnul polițist, l-ați văzut, m-a lovit cu pumnul. Vă rog frumos să luați măsuri cu el. M-a lovit cu pumnul în barbă”, se aude localnicul pe filmare. 

După cele întâmplate, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele viceprimarului pentru săvârșirea infracțiunii de purtarea abuzivă. 

„Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, anunță reprezentanții IPJ Dolj, scrie craiovaforum.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro