Victima accidentului din Craiova şi-a transmis moartea live, pe Facebook! Care au fost ultimele ei cuvinte / VIDEO

Victima accidentului din Craiova şi-a transmis moartea live, pe Facebook! Care au fost ultimele ei cuvinte / VIDEO © captură video - gds.ro

Sfârşit tragic pentru o tânără de 24 de ani din localitatea Siliştea Crucii. A murit în cumplitul accidentul produs pe pasajul subteran din Craiova, în noaptea de duminică spre luni. Victima se afla live, pe Facebook, în momentul accidentului. 

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, un grav accident s-a produs pe o şosea din Craiova. În urma impactului devastator, o tânără de 24 de ani a sfârşit. 

Potrivit primelor informaţii, şoferul a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate. Pasagera din dreapta a sfârşit! 

La câteva ore de la impact, au apărut noi informaţii despre ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte. Tânăra, care se afla pe scaunul din dreapta al maşinii, a ţipat speriată la şofer înainte de producerea accidentului. 

"Băi, condu calumea!", se aude pe filmare. 

Zeci de minute, medicii de pe ambulanţa SMURD au încercat să o resusciteze pe tânăra de 24 de ani, la faţa locului. Femeia a fost transportată cu puls la spital, dar a fost constatat decesul în această dimineaţă. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea! Tânăra a pierdut lupta cu moartea. 

„Echipajul de pompieri și medici de ambulanta SMURD au făcut tot posibilul ca victimei să-i revină pulsul. În final, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportata la spital”, au precizat pompierii doljeni, potrivit gds.ro.

Atât şoferul în vârstă de 25 de ani, cât şi pasagera din spate au ajuns la spital. Acum ei se află în afara oricărui pericol.

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro