Victima accidentului mortal din Argeș este fiica unui politician. Anișoara s-a stins la 30 de ani

Victima accidentului mortal din Argeș este fiica unui politician. Anișoara s-a stins la 30 de ani © evenimentdeolt.ro

Durere fără margini în familia viceprimarului comunei Poboru, Mircea Predica. Fiica sa, Anișoara Andreea Predica, s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani, în urma unui cumplit accident rutier. Politicianul a aflat cumplita veste chiar de la șeful său din primărie.

Andreea Anișoara Predica, în vârstă de 30 de ani, a murit în accidentul produs vineri-dimineață, 24 ianuarie, în județul Argeș. Tatăl ei, viceprimarul comunei Poboru din Olt a aflat vestea de la primarul Iulian Bărăscu, după ce acesta din urmă a fost sunat de reprezentanții Info Trafic. 

„Eu a trebuit să-i spun. M-au sunat cei de la Info Trafic și mi-au spus, iar eu a trebuit să-i transmit. La început i-am spus că a avut loc un accident și că să meargă să vadă la ce spital e dusă. A plecat, nu putea să treacă, era aglomerație, m-a sunat și atunci i-am spus că trebuie să fie tare, că fata… Nu vă dați seama prin ce trece!“, a declarat primarul, potrivit gds.ro.

Tânăra de 30 de ani le-a spus părinților inițial că va veni acasă cu un microbuz, dar într-un final, a ales să urce în mașina unui bărbat din Scornicești, localitate vecină cu cea natală. Cei doi erau prieteni. 

La un moment dat, pe raza localității Lunca Corbului din Argeș, șoferul de 37 de ani s-a angajat într-o prăbușire riscantă. La scurt timp, un grav accident s-a produs. În urma impactului dintre trei autoturisme și o autocisternă, tânăra a murit. 

Anișoara lucra în Pitești, unde și locuia, cu chirie. Conform aceleași surse, ea a absolvit un liceu din Pitești, unde, ulterior a făcut și facultatea. Tânăra trebuia să ajungă acasă, la părinți, pentru a planifica împreuna să meargă la București. În Capitală, Anișoara era programată pentru o intervenție chirurgicală.

Viceprimarul comunei Poboru mai are un băiat, stabilit în Italia. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro