Victimele impresarului pervers, umilite încă o dată / Au decis să-şi facă singure dreptate

+3 click pentru
galerie

Studentele violate de impresarul Radu Muşetescu şi de amicul acestuia, Bogdan Mazilu, au fost umilite încă o dată de infractori, aşa că au decis să-şi caute dreptatea la tribunal.

Violatorii Radu Muşetescu şi Bogdan Mazilu au fost condamnaţi, pe lângă ani grei de închisoare – primul, zece ani, iar celălalt 11 ani şi patru lui – la plata sumei de 25.000 de euro către victime, în solidar. “Obligă pe inculpaţii Muşetescu Radu şi Mazilu Ioan Bogdan, în solidar, la plata către această parte (una dintre victime – n.r.) a sumei de 15.000 euro, în echivalent în lei la cursul BNR din data plăţii efective, reprezentând daune morale. (…) Admite, în parte, acţiunea civilă formulată de partea civilă G.M.C. Obligă pe inculpaţii Muşetescu Radu şi Mazilu Ioan Bogdan, în solidar, la plata către această parte a sumei de 693, 92 lei, reprezentând daune materiale şi a sumei de 10.000 euro, în echivalent în lei la cursul BNR din data plăţii efective, reprezentând daune morale”, au decis magistraţii. Însă, cum violatorii nu au catadicsit să plătească sumele repective, fetele batjocorite au decis să îi execute silit pe aceştia, deschizând un nou proces.

În 2014, Radu Muşetescu (foto sus) a fost arestat, alături de Bogdan Mazilu, ambii fiind acuzaţi că au sechestrat şi violat două studente. În documentele de la dosar se menţiona faptul că percheziţia de la domiciliul lui Muşetescu s-a efectuat pentru "ridicarea de probe biologice, a prezervativelor folosite aruncate pe geam, respectiv lângă pat de către autori, a telefonului mobil în care sunt stocate înregistrările cu momente din actele sexuale întreţinute cu victimele". Ulterior, Radu Muşetescu a fost condamnat la zece ani de închisoare, în timp ce complicele acestuia a primit 11 ani şi patru luni de închisoare.

Din cauza lui Muşetescu, Antonia a fost nevoită să dea declaraţii în faţa procurorilor, deoarece impresarul a tras o ţeapă de zile mari, folosindu-se de numele artistei. Astfel, Antonia a dat o declaraţie de martor într-un dosar în care Muşetescu era judecat pentru înşelăciune, după ce a tras ţeapă unui colegiu din Tg. Mureş. Reprezentanţii colegiului l-au acuzat pe impresar că a încasat câteva mii de euro, în numele Antoniei, pentru ca artista să cânte la un bal al bobocilor. Conform anchetatorilor, fapta a avut loc în urmă cu aproximativ şase ani, însă dosarul a ajuns abia în 2017 pe masa judecătorilor, iar Antonia a fost nevoită să dea explicaţii în acest caz, pentru a demonstra că nu a fost complicea impresarului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro