Victor Becali, scandal total cu agenții de circulație / Milionarul își joacă ultima carte

+3 click pentru
galerie

Fostul impresar Victor Becali are din nou probleme cu justiția, după ce a fost prins călcând pe bec de agenții de la Poliția Rutieră.

Victor Becali a ajuns din nou în fața judecătorilor, de această dată din cauza unei sancțiuni contravenționale pe care a primit-o de la Poliția Rutieră. Convins că a fost amendat pe nedrept, fostul impresar a contestat sancțiunea, iar recent a avut primul termen, când, de altfel, magistrații au dat și verdictul. Verdict care, de altfel, nu i-a fost pe plac celebrului milionar. ”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul BECALI VICTOR în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI- BRIGADA RUTIERĂ împotriva procesului-verbal seria PBX nr. 770298 din 10.12.2018, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii, care se depune, sub sancţiunea anulării, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, au decis magistrații. Așa că, după ce va primi hotărârea, Becali trebuie să facă apel, pentru a-și salva permisul de conducere. În caz contrar, decizia va rămâne definitivă, iar milionarul ar putea deveni pieton.

Anul trecut, când judecătorii au decis să fie eliberat, Victor Becali a fost la un pas să rămână în spatele gratiilor și numai norocul a făcut ca fostul impresar FIFA să iasă mai devreme din închisoare. Acesta lăsase în pușcărie o anchetă neterminată, declanșată după o percheziție. Eliberat condiționat din penitenciarul Jilava, Victor Becali a fost, în realitate, la un pas să rămână după gratii încă aproximativ 50 de zile, atât cât mai avea de executat din pedeapsa integrală. Surse din anturajul omului de afaceri au dezvăluit, la momentul respectiv, pentru spynews.ro, prin ce necazuri a trecut vărul lui Gigi Becali înainte de a fi eliberat. Sursele citate au povestit că, în timp ce era închis la Jilava, Victor Becali a fost transferat la Pelendava, județul Tulcea, unde avea un proces. Ajuns acolo, în urma percheziției, în bagajele fostului impresar s-au găsit mai multe pastile, pe care acesta nu ar fi putut să le justifice. Degeaba a încercat deținutul să explice că este suferind și are pastilele respective de la medicul său. Angajații închisorii tulcene i-au întocmit un raport de incident, iar dosarul a fost trimis la Jilava, odată cu Victor Becali. Într-o primă fază, acestuia i-ar fi fost anulată o permisie și i s-ar fi ridicat dreptul de a participa la activități sportive, însă, spre marele lui noroc, eliberarea condiționată a avut loc înainte ca judecătorul delegat să judece cauza. Ca urmare, rezultatul raportului de incident nu a mai ajuns la dosarul aflat pe masa instanței care a judecat eliberarea condiționată a fostului om de fotbal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro