Victor Becali, scandal total din cauza banilor / Pe cine i s-a pus pata!

+4 click pentru
galerie

Victor Becali este aşteptat în faţa judecătorilor, joi, într-un proces deschis chiar de el împotriva Admistraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ilfov şi Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti. 

Conform portalului instanţelor de judecată, milionarul contestă o decizie de impunere emisă pe 27.10.2017 şi speră, astfel, să demonstreze că autorităţile l-au „taxat” în mod eronat, pentru a recupera banii virați către stat. În urmă cu doi ani, Victor Becali a câştigat un proces similar cu instituţiile date în judecată recent, însă acestea au declarat apel, anul trecut, aşa că procesul a luat-o de la capăt, la Tribunalul Ilfov. 

Victor Becali a ajuns în fața judecătorilor, anul trecut, din cauza unei sancțiuni contravenționale pe care a primit-o de la Poliția Rutieră. Convins că a fost amendat pe nedrept, fostul impresar a contestat sancțiunea, însă verdictul nu i-a fost pe plac celebrului milionar. ”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul BECALI VICTOR în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI- BRIGADA RUTIERĂ împotriva procesului-verbal seria PBX nr. 770298 din 10.12.2018, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii, care se depune, sub sancţiunea anulării, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, au decis magistrații.

Probleme în puşcărie

În 2018, când judecătorii au decis să fie eliberat, Victor Becali a fost la un pas să rămână în spatele gratiilor și numai norocul a făcut ca fostul impresar FIFA să iasă mai devreme din închisoare. Acesta lăsase în pușcărie o anchetă neterminată, declanșată după o percheziție. Eliberat condiționat din penitenciarul Jilava, Victor Becali a fost, în realitate, la un pas să rămână după gratii încă aproximativ 50 de zile, atât cât mai avea de executat din pedeapsa integrală. Surse din anturajul omului de afaceri au dezvăluit, la momentul respectiv, pentru spynews.ro, prin ce necazuri a trecut vărul lui Gigi Becali înainte de a fi eliberat. Sursele citate au povestit că, în timp ce era închis la Jilava, Victor Becali a fost transferat la Pelendava, județul Tulcea, unde avea un proces.

Ajuns acolo, în urma percheziției, în bagajele fostului impresar s-au găsit mai multe pastile, pe care acesta nu ar fi putut să le justifice. Degeaba a încercat deținutul să explice că este suferind și are pastilele respective de la medicul său. Angajații închisorii tulcene i-au întocmit un raport de incident, iar dosarul a fost trimis la Jilava, odată cu Victor Becali. Într-o primă fază, acestuia i-ar fi fost anulată o permisie și i s-ar fi ridicat dreptul de a participa la activități sportive, însă, spre marele lui noroc, eliberarea condiționată a avut loc înainte ca judecătorul delegat să judece cauza. Ca urmare, rezultatul raportului de incident nu a mai ajuns la dosarul aflat pe masa instanței care a judecat eliberarea condiționată a fostului om de fotbal.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro