VIDEO / A crezut că și-a găsit sufletul pereche pe Facebook, însă a rămas fără bani. Șocul trăit când s-a dus cu inelul la ea acasă

Ionuț, tânărul păgubit © Acces Direct

A crezut că şi-a găsit sufletul pereche pe Facebook, însă a rămas cu inima ruptă şi cu banii... luaţi. Asta i s-a întâmplat unui tânăr, care din dragoste pentru o fată, pe care nu a văzut-o niciodată, a umplut-o de cadouri şi i-a dat, spune el, nici mai mult, nici mai puţin de 6400 de lei. Însă, atunci când s-a dus cu inelul acasă la fată, a avut parte de un şoc... cumplit!

Sedus pe Facebook şi cu banii luaţi! Ionuţ s-a îndrăgostit de o fată pe reţeaua de socializare şi, fără să o vadă vreodată, a rămas mai sărac cu 6.400 de lei.

CITEȘTE ȘI VIDEO / O tânără a fost lovită de soțul ei: "Mi-a dat şi cu cuţitul, cu furca! Cu grebla a aruncat după mine!"

„Și-au bătut joc de mine. E o sumă foarte mare. Am calculat tot ce am plătit, abonamente, cadouri, telefon, bani, i-am dat 64 de milioane.” Asta povesteşte Ionuţ, un tânăr de 32 de ani, pentru care reţeaua de socializare a devenit... un loc... periculos pentru sufletul, dar şi pentru buzunarul lui. Ionuţ a cunoscut o fată cu care a început să vorbească pe Facebook. Iar de la declaraţii de dragoste siropoase, până la... cadouri n-a fost decât un pas. Că deh, dragostea plutea pe... ecranul calculatorului.

„La un moment dat a început să plângă că i-a căzut telefonul în apă și că vrea să îi dau un telefon. M-am dus și am luat un telefon la abonament și l-am trimis cu pachet de 16 milioane”, a explicat Ionuț, la „Acces Direct”.

Iar asta a fost doar începutul... Îndrăgostit lulea de o... imagine, bărbatul a căzut în mrejele virtuale ale femeii care timp de 3 ani, i-a golit buzunarele. Acuză el. Sute de lei îi trimitea ori de câte ori, fata avea nevoie. În schimb, primea promisiuni deşarte că într-o zi se vor vedea şi se vor... căsători. Başca, i-a cumpărat şi inelul de logodnă!

CITEȘTE ȘI VIDEO / Trei copii şi tatăl lor, la un pas să moară arşi de vii în casă. Focul ar fi fost pus intenţionat, chiar de mamă

Mai mult, Ionuţ a bătut un drum de sute de kilometri, ca să meargă să o întâlnească pe aleasa lui, însă...

„M-am dus acolo la o adresă, când am ajuns acolo, nu am găsit-o acasă. Ultima dată când am fost la ea, mi-a spus că a plecat”, a mai precizat Ionuț, la „Acces Direct”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro