VIDEO / Acuză că a fost alergată cu toporul şi tăiată cu secera! O femeie de 42 de ani se teme pentru viaţa ei

Anişoara Lepădat © Captură video

O mamă cu 4 copii se teme pentru viaţa ei, după ce tatăl lor... A ucis calul din gospodărie şi ar fi ameninţat-o, în repetate rânduri, că aşa va sfârşi şi ea. Acuză femeia. De teamă, mama şi-a luat copilaşii şi a fugit de acasă, însă tot cu frica în sân stă şi acum. Asta pentru că bărbatul care a dat dovată de cruzime e de... negăsit. Ba chiar şi poliţia îl caută. 

Femeia, cu lacrimi în ochi, povesteşte calvarul prin care a trecut alături de cel cu care a împărţit 23 de ani din viaţă. Bătăi, chinuri, dormit în frig şi agresiuni de tot felul, toate ar fi făcut parte din meniul pe care ucigaşul de cai i l-ar fi servit femeii. Şi ea se mai miră, cum de încă este în viaţă, la câte spune că a îndurat. Putea să fie ea oricând în locul bietului animal, căci aceleaşi bătăi barbare le-ar fi încasat şi ea. Şi nu doar o dată. Acuză femeia! Şi nu doar cu pumnii sau cu picioarele, ci şi cu topoare, cuţite şi drujbe, se plânge Anişoara! 

"Mi-a zis, dacă nu pleci, bag cuţitul in tine.  Şi eu am zis, cum? Ai curajul ala? A scos briceagul din buzunar, m-a alergat până afară cu briceagul şi după a luat securea. (...) Am fost bătută, am fost si tăiată aici la mâna, am avut copci. In bătătură acolo ma prindea, juca cu picioarele pe mine, nu ţinea cont ca eu eram gravidă cu băiatul sau cu fetele. Eu ziceam ca să mă duc la spital si nu a vrut sa mă lase sa ma duc la spital", a spus Anişoara Lepădat pentru Acces Direct. 

Cu ultimele puteri, mama şi-a luat cei 4 copii şi a plecat de acasă. Sătulă să doarmă sub cerul liber sau pe unde apucă, femeia a apelat la fratele său. Însă nici aici nu poate locui prea mult. Casa în care acum se adăposteşte de cruzimea tatălui, numai casă nu se numeşte. Pare mai degrabă un adăpost de vite cu găuri în tavan, mizerie şi muult frig. Însă deocamdată este tot ce poate să le ofere celor 4 îngeri de copii, fugiţi cu ea. Cei patru prichindei se adăpostesc în braţele mamei, acolo unde le este cel mai bine. Cu picioruşele goale, pe podeaua rece, din ciment, copiii par să nu mai simtă frigul de decembrie. În ochii lor se citeşte liniştea acum, pentru că mama, deocamdată, este... bine. Însă au nevoie de mult mai mult. De o casă în care să domnească linştea şi căldura, cu focul arzând în sobă iar joaca să fie principala lor activitate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro