VIDEO / Adi Minune şi Floricica Dansatoarea, chef de chef cu duşmanul de moarte al lui Sile Cămătaru! Imagini incredibile

+2 click pentru
galerie

Cel mai mare dușman al Cămătarilor s-a căsătorit, zilele trecute, în cadrul unui eveniment fastuos care a pornit din Ferentari şi a continuat la unul din cele mai luxoase restaurante din București, unde a avut loc petrecerea propriu-zisă. Muzica a fost asigurată de celebrii lăutarii Adi Minune și Sorinel Puștiu, iar “animatoare” a fost Floricica Dansatoarea.

Robert al lui Ioc este cunoscut drept unul dintre cei mai înverșunați dușmani ai fraților Nuțu și Sile Cămătaru. Demult, Robert al lui Ioc a fost unul dintre oamenii de încredere al Cămătarilor, însă aceștia au devenit dușmani după ce a participat, pentru șefii săi, la un conflict armat cu gruparea Sportivilor. Pentru că Nuțu ar fi refuzat să-l ajute cu bani pentru avocați, după ce a fost arestat, acesta a trădat și a întors armele. Dușmănia a atins apogeul după ce Ioc s-a încăierat cu Sile chiar holul Curții de Apel. Recent, Ioc s-a căsătorit cu iubita și mama copilului său, cunoscută sub numele de Indianca.

Acesta a organizat o petrecere fastuoasă, care a început încă de la blocul din Ferentari în care locuiește mirele. Acesta a plecat cu limuzina, alături de Sorinel Puștiu, în timp ce soția lui a fost acompaniată, pe drum, de Adi Minune. Mireasa a purtat o rochie scumpă, iar pe cap a purtat un fel de coroană. În același timp, nași de cununie au fost liderul interlop Gabi Grasu și soția lui. La fericitul eveniment a fost prezentă și deja celebra Floricica Dansatoarea, bună prietenă a miresei. Floricica a cunoscut celebritatea după ce a dansat în cadrul unui show de televiziune. Uterior, femeia a afirmat că cineva i-a furat vizualizările de pe contul de Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro