VIDEO / Aflat în timpul liber, un jandarm a prins un hoţ, datorită unei postări pe Facebook

Aflat în timpul liber, un jandarm a prins un hoţ, datorită unei postări pe Facebook © Captura video

Aflat în timpul liber, un jandarm a reuşit să prindă un hoţ, datorită unei postări pe care a văzut-o pe Facebook.

Un tânăr din Bucureşti a crezut că dă lovitura, dar norocul nu a fost de partea lui. Cea care i-a pus piedici în a-şi duce planul la bun sfârşit a fost chiar o cameră video.

Tânărul a intrat într-un magazin alimentar din Capită şi îmbrăcat corespunzător pentru a băga sub haine cât mai multe lucruri, a trecut la atac

Crezând că nu îl vede nimeni, dar neştiind sau uitând că magazinul este supravegheat video, hoţul a băgat sub haine tot ce a prins.

Toată acţiunea tânărului a fost înregistrată de camerele video, iar proprietarul magazinului a postat imaginile pe Facebook, reclamand furtul. 

În acest mod, proprietarul a avut noorc, însă nu acelaşi lucru putem spune şi despre cel care a crezut că a dat lovitura.

După ce imaginile au ajuns virale, printre cei care le-au urmărit s-a aflat şi un jandarm, care nu a stat deloc pe gânduri şi a reacţionat rapid.

După ce a privit imaginile, omul legii şi-a dat seama că îl recunoştea pe făptas, drept urmare s-a deplasat rapid în locul unde l-a văzut de mai multe ori.

Aşa se face că nici patru ore nu a durat de la postarea de pe Facebook, că hoţul a şi fost prins de jardarmul aflat în timpul liber.

După ce l-a reţinut pe făptaş, jandarmul a cerut ajutorul colegilor care se aflau în acel moment în programul de muncă.

"Făptuitorul a fost depistat patru ore mai târziu, iar jandarmul a solicitat sprijinul colegilor aflați în serviciu. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost predat organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor", transmite Jandarmeria Capitalei.

Acum hoţul în vârstă de 37 de ani a fost predat organelor abilitate pentru a se putea continua cercetările.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro