VIDEO / Altar la pasarela unde a murit Andrei Pintican! Un preot a sfinţit astăzi o cruce acolo

+3 click pentru
galerie

O cruce a fost sfinţită la pasarela unde a murit Andrei Pintican © Captură video

O slujbă de sfinţire a unei cruci a avut loc astăzi la pasarela unde Andrei Pintican a murit. Toţi apropiaţii tânărului de 27 de ani s-a strâns acolo şi au aprins zeci de lumânări. 

Citeşte şi - Tatăl lui Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița rupe tăcerea: „Nu a fost nicio acțiune de divorț”

Pe stâlpul pasarelei de care a murit zdrobit Andrei a fost pusă o fotografie a acestuia şi a fost aprinsă o candelă pe care scrie marca maşinii pe care acesta o conducea. În jurul crucii care a fost sfinţită de un preot oamenii au aprins zeci de lumânări. 

Andrei Pintican va fi înrmormântat sâmbătă, la ora 10:30, la Bistriţa. Familia susţine că tânărul nu s-a sinucis, aşa că va fi înmormântat conform datinei creştine. 

În ultimele zile s-a discutat foarte mult de faptul că Andrei, tânărul mort în accidentul cumplit din Bistrița, s-ar fi sinucis la doar câteva ore de la pronunțarea divorțului de soția sa. Acum, tatăl lui Andrei a rupt tăcerea și a schimbat tot ceea ce se știa. Tatăl lui Andrei, cel care a murit în tragicul accident din Bistrița a povestit totul, cu lux de amănunte. Bărbatul susține că fiul său nu a divorțat de soția sa și nu este vorba de nicio sinucidere, ci mai degrabă, de o defecțiune a sistemului de frânare. Mai mult, deși s-a spus că ieri a fost condus pe ultimul drum, Andrei va fi, de fapt, înmormântat sâmbătă, căci de ieri se află la capela din cimitir. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro