VIDEO / Atac mafiot, organizat în cel mai mare mall din Capitală! Crima de la Palatul Parlamentului le-a dat aripi interlopilor din gruparea Sportivilor / Înregistrări-bombă

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din București a descins, însoțit de zeci de bătăuși, în cel mai mare și mai aglomerat mall din Capitală, ca să îl “execute” pe un rival. Culmea, “intervenția” a fost organizată imediat după scandalul din Piața Constituției, soldat cu moartea unui om!

Nici nu se uscase sângele de pe caldarâmul din Piața Constituției, când Mircea Băluș, zis Nebunu (foto sus), a mers, însoțit de câteva zeci de indivizi, pregătiți pentru scandal, într-un complex comercial Capitală. Potrivit unor surse judiciare, acesta îl căuta pe Mircea Ursu (foto jos), cunoscut drept „Bodyguardul lui Dumnezeu”. Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că Nebunu voia să-I dea o lecție lui Ursu, după ce între cei doi ar fi avut loc mai multe discuții contradictorii, în timpul cărora s-ar fi amenințat și jignit reciproc.

Pentru a-i arăta lui Ursu că are spirit de mafiot, Mircea Nebunu l-ar fi anunțat pe acesta, din timp, că va veni după el cu optzeci de oameni, din punctul său de vedere suficienți pentru pedepsirea unui singur om. Mai mult, liderul grupării Sportivilor nu s-a ferit în niciun fel și a postat acțiunea, pas cu pas, pe un site de socializare, astfel că la fața locului au fost prezenți și polițiști, care au supravegheat zona, în așa fel încât să poată interveni la timp, înainte ca mall-ul să se transforme într-un câmp de luptă, ca Piața Constituției.

Nu a fost cazul, pentru că bărbatul căutat nu era acolo, motiv pentru Mircea Nebunu a fost nevoit să se așeze la o masă, însoțit de o parte din oamenii săi și să facă un live, pe Internet, în care își invită, ironic, rivalul la “o cafea”. În urma acestui incident, Mircea Ursu l-a provocat pe Nebunu la o bătaie unu la unu. Bătaia ar trebui să aibă loc într-o sala de sport, în așa fel încât autoritățile să nu poată invoca tulburarea liniștii publice, mai ales că ambii combatanți sunt eliberați condiționat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro