VIDEO / Bianca Drăguşanu, surprinsă cu iubitul unei artiste! Cu cine se întâlneşte vedeta, în timp ce Alex Bodi e plecat din ţară!

+2 click pentru
galerie

Revenită în ţară după incredibila experienţă "Asia Express", Bianca Drăguşanu reuşeşte să atragă toate privirile, pe stradă sau în localurile pe care e frecventează.

Vedeta a fost surprinsă, în urmă cu două zile, în timp ce lua prânzul, într-un mall din Capitală, alături de un bărbat chipeş. În momentul în care au realizat că cel care o însoţea pe frumoasa blondină nu este iubitul acesteia, Alex Bodi, cei prezenţi au început să-şi dea coate şi să filmeze totul, convinşi să vedeta îşi "traduce" partenerul. În mai multe imagini transmise de un cititor pe adresa info@spynews.ro, Bianca Drăguşanu apare discutând, relaxată, cu un bărbat, iar gesturile celor doi trădau o relaţie foarte apropiată.

Reporterii SPYNEWS au descoperit că bărbatul misterios este Mircea Brânzei, iubitul Denisei Tănase, de la „Bambi”. Bianca şi Mircea nu sunt doar simpli amici, ci aceştia au o colaborare reciproc avantajoasă de câţiva ani, de când focoasa blondină este imaginea clinicii de înfrumuseţare pe care o deţine bărbatul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm şi pe Facebook! Avem şi Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro