VIDEO / Bomba sexy de la “Neatza” a făcut fericit un bărbat, în plină stradă! Imagini fierbinţi

+2 click pentru
galerie

Blonda care a înlocuit-o pe Flavia la “Neatza” a reuşit să facă fericit un bărbat, în plină stradă. Iar totul a fost filmat.

Ramona, “vecina” matinalilor Răzvan Simion şi Dani Oţil, a fost surprinsă, în urmă cu două zile, într-o benzinărie din centrul Capitalei, în timp ce bucura trecătorii. Îmbrăcată cu o rochiţă care părea mai degrabă o bluză mai lungă, blondina a coborât de la volan şi, aplecată în interior, a început să scotocească după bani. Emoţionat la culme, angajatul benzinăriei şi-a aşezat ţinuta, a zâmbit şi a început să pompeze combustibil, ştergându-şi sudoarea de pe frunte – semn că apariţia sexy l-a făcut să transpire. Când Ramona a trecut pe lângă el, pentru a plăti, bărbatul trecut de prima tinereţe nu s-a putut abţine şi a întors capul după vedetă, pentru a o admira, discret, de la spate.

După câteva minute, Ramona a ieşit la fel de zâmbitoare şi, sprintenă ca o căprioară, s-a apropiat de angajatul care o ajutase să facă plinul, pentru a-i strecura o bancnotă de zece lei. Fâstâcit, bărbatul a întins mâna şi a băgat rapid banii în buzunar, apoi, cu un zâmbet larg, a urmărit-o pe Ramona până când aceasta a dispărut printre maşini.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro