VIDEO / Să vezi și să nu crezi! Un bărbat din Galați și-a „tunat” căruța cu avarii, stopuri și alarmă

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Să vezi și să nu crezi! Un bărbat din Galați și-a „tunat” căruța cu avarii, stopuri și alarmă © captură video

Fix atunci când zici că le-ai văzut pe toate, este cazul să te gândești de două ori înainte de a face această afirmație. Un bătrân din Galați a reușit să surprindă pe toată lumea cu căruța pe care o deține. 

Când vorbim de o căruță, vorbim de ceva rustic și tradițional românesc. Cu toate acestea, un bătrân din Galați a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția pe o stradă. Bărbatul și-a „tunat” căruța cum a putut mai bine și a dotat-o cu toate cele trebuincioase: a vopsit-o în verde, a accesorizart-o cu diverse bannere, i-a pus alarmă și chiar opțiune de avarii, pentru...a nu încurca circulația atunci când oprește.

Mai mult, căruța modernă a bărbatului din Galați este echipată chiar și cu un casetofon, astfel ca muzica populară să poată răsuna în voie. În momentul în care își face apariția cu căruța lui, bătrânul din Galați atrage atenția tuturor oamenilor, iar aceștia nu se sfiesc să-l filmeze. Tocmai de aceea, a ajuns vedetă pe internet, căci imaginile s-au viralizat rapid. 

Uite casetofonul! E regulamentară, are stopuri și frână” povestea bătrânul, în timp ce era filmat. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro