VIDEO / Constănţean încătuşat în plină stradă, după ce a refuzat să se legitimeze. Scene şocante

Constănţean încătuşat în plină stradă, după ce a refuzat să se legitimeze © Captura video

Scene şocante au avut loc în Constanţa, după ce un pieton a refuzat să se legitimeze. Poliţiştii constănţeni au avut parte de un moment desprins din filmele cu acţiune.

Oamenii legii s-au luptat minute în şir cu un pieton cam recalcitrant. Incidentul a avut loc în zona Gării a oraşului.

Constănţeanul a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce a traversat strada printr-un loc nepermis. Când a fost luat la întrebări, pietonul a refuzat să se legitimeze, ba chiar a dat să plece. Acela a fost momentul când între poliţişti şi pieton a început o adevărată luptă.

Întreg momentul a ajuns viral pe internet, după ce un martor a filmat scena desprinsă parcă dintr-un film. În imaginile ajunse virale pe Facebook, se vede foarte bine cum pietonul refuză categoric să colaboreze cu oamenii legii.

Scenele au devenit mai violente, atunci când oamenii legii au vrut să îl urce pe acesta în maşina de poliţie, moment în care tânărul a început să se smucească.

Cei doi poliţişti s-au luptat minute în şir cu pietonul nervos, însă în zadar. Au reuşit să îl urce în maşina de poliţie, abia după ce în ajutorul primilor doi au mai sosit cinci agenţi de poliţie. Într-un final, bărbatul a fost încătuşat si băgat în autospecială.

"Deoarce indisciplina pietonală se numără printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, în cursul de astăzi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traversării neregulemantare. În acest context, poliţiştii au identificat un bărbat care travesra strada neregulamentar. 

Acesta a fost somat să se oprească, a refuzat să se legitimeze. Mai mult, a devenit recalcitrant, motiv pentru care colegii mei l-au imobilizat, l-au încătuşat şi l-au condus la sediul Serviciului Rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Pentru faptele sale, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 290 lei pentru traversare neregulementară, dar şi cu 1500 de lei, pentru refuz de legitimare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro