VIDEO / Descoperire macabră! Un bebeluş a fost găsit mort într-un şant, după ce mama s-a îmbătat şi a adormit

Bebeluş găsit îngheţat într-un şant © captură video

Un bebeluş de un an şi patru luni a fost găsit îngheţat într-un şant, în Soltăneşti, Republica Moldova. Copilul s-a stins din viaţă din cauza gerului noaptea trecută. Mama sa venea cu micuţul în braţe de la o petrecere, l-a scăpat în şanţ şi l-a lăsat acolo. 

Mama bebeluşului găsit mort se întorcea spre casă în stare de ebrietate, după ce petrecuse la o cumătră. În drum spre casă, femeia a căzut şi a scăpat copilul din braţe, uitând complet de el. Dimineaţă, a observat absenţa bebeluşului şi a plecat să-l caute împreună cu sora ei. 

"Deplasându-se pe drum, având copilul în brațe l-a scăpat din brațe, iar ulterior s-a întors acasă fără copil, s-a întors ca să se culce", a menţionat șeful secției de urmărire penală.
"Noapte am înțeles că doamna cu copilul s-a dus la femeia din mahala și cerea copilul. Femeia s-a mirat și a spus că nu a luat copilul și ea a ieșit în drum și când s-a uitat într-o parte a văzut copilul mort", a precizat primarul satului Soltănești, pentru publika.md. 

Vecinii femeii spun că deseori bebeluşul era în grija bunicii, din cauză că mama era o consumatoare înrăită de alcool. Femeia este despărţită de tatăl bebeluşului şi mai au împreună un băiat în vârstă de 10 ani. În cazul acestuia, autorităţile doresc să-l încredinţeze tatălui, dar dacă el nu îi poate pune la dispoziţie condiţiile necesare, Direcţia asistenţă socială va asigura protecţia şi traiul copilului. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest