VIDEO / Scene tulburătoare la înmormântarea Laurei, tânăra ucisă în Belgia! Este șocant cine a fost marele absent

+5 click pentru
galerie

Laura, tânăra ucisă în Belgia, a fost înmormântată © gorj-domino.ro

Durere fără margini la căpătâiul Laurei, tânăra de 21 de ani care a fost ucisă în Belgia cu peste 50 de lovituri de cuțit. Românca a fost condusă pe ultimul drum, de către rude și apropiați, în orașul ei natal, Târgu-Cărbunești, scrie gorj-domino.ro.

Iubitul Laurei nu a fost prezent

Laura Berzigheanu a fost înmormântată duminică, pe 3 iunie, în rochie de mireasă. Marele absent al ceremoniei funerare a fost Raul, iubitul ei de 19 ani cu care locuia în Etterbeek, Belgia.

Gest emoționant făcut de apropiați

În jur de o sută de persoane au fost prezente la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, acolo unde Laura își doarme somnul de veci. Apropiații fetei au purtat tricouri albe, pe care era imprimată fotografia tinerei.

Laura a trăit până la ultima lovitură de cuțit

Potrivit unor surse, în urma autopsiei, medicii legiști au stabilit că Laura a trăit până la ultimele lovituri de cuțit.

Laura locuia în Belgia alături de iubitul ei și practica prostituția legală, pentru a pune bani deoparte pentru o casă în România. Tânăra a fost ucisă în apartamentul închiriat unde își invita clienții, de către un bărbat nemulțumit de serviciile prestate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro