VIDEO / El este noul iubit al Flaviei de la “Neatza”! Video incendiar cu cei doi, în timpul acţiunii! Detalii exclusive

+7 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă pentru una dintre cele mai curtate „burlăciţe” de la noi: Flavia Mihăşan şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat „misterios”, iar SPYNEWS a aflat totul şi prezintă imagini incendiare cu „porumbeii”.

SPYNEWS a aflat cine i-a adus zâmbetul pe buze frumoasei Flavia de la „Neaţa”! Când toată lumea credea că plânge în pernă de dorul lui Codin, ea începea o poveste de dragoste care, potrivit informaţiilor intrate în posesia reporterilor noştri, durează de aproximativ două luni.

Alesul inimii se numeşte Marius Moldovan, dansator profesionist, care anul trecut a ajuns în finala unui concurs de talente.

Flavia şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, iar câteva imagini surprinse pe scenă demostrează că între ei există mai mult decât o legătură profesională.

Iar de aici până la o cină romantică şi o vacanţă în doi nu a mai fost decât un pas. De altfel, cel care a aruncat „pastila”, în direct, a fost chiar Dani Oţil, care, în urmă cu două zile, a „atacat-o” pe Flavia: „Ia-mi o piatră de pe inimă și zi-mi cine ți-a făcut poze în vacanță, că mă înțeapă acilea! (...) Dar cine o fi, mă, că mă ține de o lună și ceva?! Păi, nu vin eu și mă postez în fața casei?” (vezi articolul aici)

Iar SPYNEWS a aflat răspunsul, care este sugerat chiar de postările publice ale „porumbeilor”, aflaţi, „întâmplător”, în aceleaşi locuri, simultan.

Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro