VIDEO / El este noul iubit al Flaviei de la “Neatza”! Video incendiar cu cei doi, în timpul acţiunii! Detalii exclusive

+7 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă pentru una dintre cele mai curtate „burlăciţe” de la noi: Flavia Mihăşan şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat „misterios”, iar SPYNEWS a aflat totul şi prezintă imagini incendiare cu „porumbeii”.

SPYNEWS a aflat cine i-a adus zâmbetul pe buze frumoasei Flavia de la „Neaţa”! Când toată lumea credea că plânge în pernă de dorul lui Codin, ea începea o poveste de dragoste care, potrivit informaţiilor intrate în posesia reporterilor noştri, durează de aproximativ două luni.

Alesul inimii se numeşte Marius Moldovan, dansator profesionist, care anul trecut a ajuns în finala unui concurs de talente.

Flavia şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, iar câteva imagini surprinse pe scenă demostrează că între ei există mai mult decât o legătură profesională.

Iar de aici până la o cină romantică şi o vacanţă în doi nu a mai fost decât un pas. De altfel, cel care a aruncat „pastila”, în direct, a fost chiar Dani Oţil, care, în urmă cu două zile, a „atacat-o” pe Flavia: „Ia-mi o piatră de pe inimă și zi-mi cine ți-a făcut poze în vacanță, că mă înțeapă acilea! (...) Dar cine o fi, mă, că mă ține de o lună și ceva?! Păi, nu vin eu și mă postez în fața casei?” (vezi articolul aici)

Iar SPYNEWS a aflat răspunsul, care este sugerat chiar de postările publice ale „porumbeilor”, aflaţi, „întâmplător”, în aceleaşi locuri, simultan.

Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest