VIDEO EXCLUSIV / Adevărul despre scandalul dintre Florin Salam şi Nicolae Guţă! Un interlop celebru rupe tăcerea!

+2 click pentru
galerie

În plin scandal mediatic declanşat de discuţiile aprinse dintre Nicolae Guţă şi Florin Salam – incident negat de cei doi –, SPYNEWS prezintă un video incendiar, care demonstrează că informaţiile publicate de reporterii noştri sunt 100% reale!

După ce, la începutul lunii, SPYNEWS a dezvăluit că Florin Salam a fost făcut cu ou şi cu oţet de Nicolae Guţă, la o nuntă care a avut loc la Craiova (vezi articolul aici), maneliştii au negat, prin interpuşi, întreaga poveste. De exemplu, Puiu Gheorghiu (foto jos), în calitate de reprezentant al lui Salam, a declarat: "M-am interesat. Cert este faptul că microfonul s-a luat, dar nu să-l facă cu ou și oțet. Guță împreună cu Florin au fost nași. Guță a luat microfonul ca să-i spună niște cuvinte de duh, nicidecum nu a fost vorba de injurii. Pe niciunul nu îl văd să facă așa ceva, mai ales în public. (...) În 2016, când făceam încă parte din staff-ul lui Florin, la o petrecere, tot la o nuntă, unde a fost invitat și Guță, a fost... este prea mult spus un incident sau conflict, o stare care a fost generată de o terță persoană. De atunci, drumurile lor nu s-au mai intersectat până acum, la Craiova. De aceea, Guță a dorit să spună că îl respectă și că-i va fi mereu prieten".

Pe de altă parte, Guţă i-ar fi spus lui Salam: "Noi suntem lăutari, și eu și tu. Între noi trebuie să fie un respect maxim, între mine și tine. Așa e frumos și așa este corect. Să nu uiți lucrul acesta, să îți intre în cap. Dacă oamenii ne dau valoare, noi nu avem nevoie de mușchi, noi avem vocea de la Dumnezeu și trebuie să o folosim prietenește. Noi trebuie să facem lumea fericită, așa-i corect. Înţelegi?”

Mai mult, astăzi a fost intens mediatizat un video realizat la nunta respectivă, în care Guţă îl lăuda pe Salam, filmul fiind menit să infirme informaţiile dezvăluite de SPYNEWS. Culmea, în timp ce maneliştii se dau la fund şi neagă că între cei doi artişti a existat un scandal, iar unii jurnalişti au înghiţit minciunile pe nemestecate, un interlop celebru, Mircea Nebunu, lider al grupării Sportivilor, confirmă totul, într-un film postat pe pagina personală. În live-ul său, interlopul îi bate obrazul lui Guţă, pentru că acesta i-ar fi aruncat vorbe grele lui Salam, care, de altfel, este şi rudă cu Mircea Nebunu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro