VIDEO EXCLUSIV! Măsuri de protecție pentru poliția de frontieră la aeroportul Otopeni

VIDEO EXCLUSIV! Măsuri de protecție pentru poliția de frontieră la aeroportul Otopeni © captura video

Noi măsuri de protecție au fost impuse pe aeroporturile din țară, în contextul epidemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume. Pentru a preveni apariția și răspândirea virusului, autoritățile au decis dezinfectarea temeinică a oricărui spațiu, dar și a echipamentelor personalului.

Lucrătorii de pe aeroportul Otopeni sunt supuși unui tratament de dezinfectare prin aburi pentru a evita răspândirea microbilor și virușilor.

Pe lângă nelipsitele măști de protecție și mănuși de latex, polițiștii de frontieră au nevoie și de dezinfectarea hainelor și a încălțămintei, care pot reține agenți patogeni.

Astfel, înainte de intrarea în incinta eroportului, prin culoarul special amenajat, fiecare polițist trece printr-un proces de dezinfectare.

Măsuri de protecție pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Pe lângă dezinfectarea echipamentelor polițiștilor de frontieră, reprezentanții aeroporturilor au implementat mai multe măsuri, menite să ajute la restrângerea răspândirii virusului contagios.

Printre noile măsuri se numără asigurarea unor culoare speciale și bine delimitate pentru debarcarea pasagerilor ajunși în țară.  

De asemenea, operatorii de trafic aerian au fost sfătuiți să ofere pasagerilor măști de protecție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro