VIDEO / Florin Salam şi-a făcut colegii praf! Atac fără precedent în lumea lăutarilor

Florin Salam a avut o ieșire nervoasă în urma căreia i-a făcut praf pe colegii săi lăutari, așa cum nu a mai făcut-o niciodată în public.

Cu toate că este perceput drept un om care evită să facă scandal sau să intre în conflicte, mai ales în public, Florin Salam a lăsat principiile baltă și a sărit la gâtul celorlalți interpreți de manele. Aflat la o petrecere, alături de mai mulți apropiați, Salam s-a lăsat filmat în timp ce a făcut o serie de remarci mai mut decât răutăcioase. Mai întâi, Salam a ținut să menționeze că lăutarii nu sunt “șmecheri”, cel mai probabil o aluzie la unele conflicte care au avut loc, în ultima vreme, printre maneliști.

video

Ulterior, acesta a trecut la un atac extrem de dur, prin care a scos în evidență faptul că mulți colegi de breaslă nu au ce căuta în lumea lăutarilor. “Lăutarii aștia care nu înțelegeți muzica… Eu am vrut să-mi fac o casă, de curând, dar nu am găsit muncitori, pentru că toți șantieriștii s-au făcut lăutari”, a spus Salam, în hohotele de râs ale celor care erau de față.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro