VIDEO / Fraţii din vie, fără casă şi fără copilărie. Micuţii au fost alungaţi de propria bunică

+4 click pentru
galerie

Frăţiorii care vor un acoperiş deasupra capului © Foto: Captură Antena 1

Visează să meargă la şcoală şi la o masă caldă. Dar ei nu au nici măcar unde să stea. Trei frăţiori numără orele în care mai au un acoperiş deasupra capului. Acum, copiii stau într-o fermă, între vii. Condiţiile de acolo sunt cumplite, dar asta nu ar fi o problemă pentru ei. Problema e că cei mici au fost anunţaţi deja că trebuie să plece de acolo, însă nu ştiu încotro s-o apuce. 

Se au doar unul pe altul. Simona, Mihaela şi Valentin sunt copiii din vii. Trei îngeraşi fără un acoperiş deasupra capului, care, pentru doar câteva zile, au avut voie să se adăpostească într-o fermă. Un loc cu pereţii scorojiţi, în care miroase a sărăcie, necaz şi disperare. Nicidecum a... copilărie! "Până acum nu avem nicio jucărie. Nici eu, nici surioara mea", a spus Simona, în vârstă de 9 ani, potrivit "Acces Direct".

Condiţiile de acolo sunt greu de imaginat, însă pentru aceşti prunci este un lux. Nu se plâng şi s-ar bucura să locuiască permanent, chiar şi aşa, în această fermă, numai să aibă unde dormi. Dar, din păcate, ieri au fost anunţaţi că trebuie să plece de acolo şi să ajungă, din nou... sub cerul liber. Gând care-i face pe cei mici să se întristeze. Iar tristeţea din ochiii copiilor o sfâşie pe mama lor, Valerica. Tânăra mamă nu va avea linişte, până nu va găsi măcar o odaie pentru cei 3 copilaşi ai ei, după ce bunica lor i-a dat afară din casă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Trei copilaşi imploră salvarea mamei! Soţul femeii acuză că soţia îi este ţinută prizonieră

În urmă cu 5 ani, Valerica era o mamă şi o soţie fericită, dar viaţa i s-a transformat într-un coşmar, după ce a fost alungată din casă. Din acea clipă, a început calvarul pentru cei 3 copilaşi, dar şi pentru tânăra mămică de doar 27 de ani. Sunt zile în care nu are ce să pună pe masă, însă Valerica nu ar renunţa niciodată la copiii ei. Încearcă să facă, din puţinul pe care-l are sau pe care îl primeşte, ce poate ea mai bun pentru cei mici. Aşa a făcut şi atunci când a ajuns în această fermă. O fermă din care, din păcate, trebuie să plece, în scurt timp. Grav e că femeia nu are încotro s-o apuce cu îngeraşii. Toate uşile parcă i s-au închis în nas Valericăi. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro