VIDEO / Gest scandalos, făcut de interlopul care l-a bătut în public pe Tzancă Uraganu / Aroganţă maximă

+3 click pentru
galerie

Interlopul care l-a umilit la un chef pe cântăreţul Tzancă Uraganu, pocnindu-l în plină figură, a făcut o aroganţă de zile mari, în spaţiul public.

Cani Spoitoru, individul devenit celebru peste noapte după ce a fost filmat în timp ce îl lovea pe Tzancă Uraganu, în timpul unei petreceri, a comis-o grav, la volan! Recent, acesta s-a filmat în timp ce îşi conducea bolidul prin Capitală, în timp ce transmitea totul live, pe Facebook. Preocupat de discuţia cu prietenii, individul privea mai mult la cameră decât la drum şi evident, ca orice "boss de boss", nu purta centura de siguranţă, ca „muritorii de rând” care respectă regulile de circulaţie.

Cani Spoitoru este cel care, zilele trecute, i-a dat un croşeu în plină figură lui Tzancă Uraganu, în timpul unei petreceri. Potrivit unor surse apropiate artistului, Tzancă ar fi cântat la o nuntă organizată de clanul „Garda de fier”, o grupare infracțională cu influență în sectorul 5. Sursele citate au afirmat că, la evenimentul respectiv, ar fi fost angajat să susțină un recital și Sorinel Puștiu. Tzancă ar fi cântat primul, iar la un moment dat Cani Spoitoru i-ar fi reproșat că nu îl lasă și pe Sorinel să cânte.

Atunci, Tzancă i-ar fi răspuns pe un ton agresiv și i-ar fi dat de înțeles că el este „șmecher”. La un moment dat, acest Cani s-a ridicat de la masă și i-a tras un croșeu de dreapta care aproape l-a făcut KO pe manelist, așa cum, de altfel, reiese și din imagini. Incidentul a fost filmat din întâmplare, de unul dintre invitați, care transmitea live, cu telefonul mobil, programul artistic al lui Sorinel Puștiu.

Incidentul nu avea cum să rămână fără urmări, în contextul în care Tzancă este văr primar cu băieții fostului lider interlop Cristofor Duduianu, decedat de curând, indivizi care s-ar fi mobilizat rapid, pentru a-și răzbuna ruda. Cel mai vocal a fost, însă, fratele lui Tzancă, cunoscut sub numele de Miraj, care este, la rândul său, lăutar. Miraj a postat pe internet un film în care îl ameniță pe Cani, căruia îi atrage atenția că “stă în Ferentari”, adică lângă verii lui, Duduienii. Acesta îi transmite bătăușului că “și-a semnat testamenul”, dar și că nu o să mai poată să iasă la piață cu soția lui, care o să fie violată sau, „mai bine decât atât”, o să fie violat chiar el în fața soției!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro