VIDEO / Gestul incredibil făcut de un interlop din clanul Duduianu faţă de o tânără care ameninţa că se sinucide!

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai temuți intrelopi din București a intervenit pe stradă, după ce a văzut o femeie care intenționa să-și ia viața.

Ciprian Pian, unul dintre fiii legendei lumii interlope Nicolae Duduianu, alias Pian, a postat pe un site de socializare un film în care intervine pe lângă o tânără care tocmai trăia o dramă sentimentală. În imagini apare o tânără blondă care vorbește cu iubitul ei la telefon. Aceasta plânge în hohote și îi spune bărbatului, un anume "Răzvan", că nu poate să trăiască fără el. "Vreau neapărat să te văd. Mă sinucid, mă sinucid, nu mai pot să trăiesc!", țipă tânăra în telefon. Acesta este momentul intervenției liderului interlop, care se duce spre tânăra blondă și îi spune "Te rog frumos, pentru dragoste nu trebuie să te sinucizi..." 

video

Mai mult speriată de fiul lui Pian decât de moartea pe care și-o plănuia, blonda a uitat de sinucidere și, în timp ce încerca să ia distanță față de acesta, s-a liniștit și chiar a stabilit să se întâlnească cu bărbatul pentru care vroia să-și ia zilele.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro