VIDEO / Imagini incredibile din Baia Mare. Un copil conduce o mașină, în plină stradă

VIDEO / Imagini incredibile din Baia Mare. Un copil conduce o mașină, în plină stradă © facebook

Imagini greu de privit fac înconjurul internetului. Un participant la trafic a surprins momentul când un băiețel de doar câtiva ani conduce o mașină pe stradă, în brațele tătălui său. 

Momentul în care un băiețel de câțiva ani conducea mașina pe o stradă din Baia Mare a strânit revoltă pe internet. Participantul la trafic a surprins imaginile care ulterior au fost publicate pe Facebook. 

Se poate observa că băiatul de câțiva se află în brațele unui bărbat, cel mai probabil tatăl său, care a decis să-l arate celui mic arta șofatului. Imaginile nu au stârnit mândrie și laudă pe internet, ci din contră, bărbatul a fost asupru criticat, iar oamenii sunt revoltați. În afara faptului că bărbatul a pus viața celorlalți participanți la trafic în pericol, dar și a pietonilor, chiar și viața sa și a copilui au fost puse în pericol. 

"Copiii n-au ce căuta pe scaunele din față, pe orice parte e volanul! Oameni inconștienți!"/ "Bebelusii doar in scoica securizata, nu tinuti in brate sa conduca in trafic, Doamne fereste!"/"Se vede destul de bine ca îl tine tatăl lui sau cine este ăla nu este singur pe scaun, oricum nu este corect așa ceva"/ "Trimisă filmarea la poliţie" , au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauți le-au adresat în urma filmulețului.


 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro